AKTUELNO

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin čestitao je sinoć SNS i Aleksandru Vučiću pobedu na lokalnim izborima i istovremeno predložio Vučiću da raspiše vanredne parlamentarne izbore, kako bi se sprečili najavljeni scenariji da se Srbiji onemogući da bira, obojene revolucije i unutrašnji sukobi.

- Kao Vaš saborac, predsedniče, pozivam Vas da pozovete Srbiju da odbrani svoje pravo na samostalnost i slobodu i da na vanrednim parlamentarnim izborima spreči najavljene scenarije obojenih revolucija i unutrašnjih sukoba. Pre nego ubedljivi gubitnici počnu da osporavaju pravo Srbiji da bira, pre nego počnu da protestvuju zato što ih Srbi neće, raspišite izbore da Srbija ojača i bude spremna za sva iskušenja koja je očekuju - predlaže Vulin Vučiću, navodi se u pisanoj izjavi za javnost.

Vulin je Vučiću i članovima SNS čestitao "još jedan izborni trijumf".

- Vaša pobeda je velika, ali je još veća kada je izborena u vremenu teških pritisaka na Srbiju i na Vas. Pobedili ste mržnju i zavist, strane uticaje i nasilje političkih protivnika koji Vas mrze više nego što bi ikada mogli da zavole Srbiju. Građani 4 opštine nisu glasali samo za lokalne organe vlasti oni su glasali o budućnosti Srbije i još jednom su rekli da hoće nezavisnu i slobodnu Srbiju o kojoj odlučuju Srbi a ne ambasadori i stranci, glasali su za Srbiju koju vodi predsednik Vučić - zaključio je Vulin.

#Aleksandar Vulin

'